Un poliţist local a accidentat grav două femei în Parcul IOR. Victimele au ajuns la spital. Una dintre ele a fost operată

  • În mediul online au apărut mărturii despre un accident care s-ar fi petrecut în parcul bucureştean IOR (Sectorul 3).
  • În incident ar fi fost implicat un poliţist local şi două femei.
  • Poliţistul ar fi lovit violent cele două persoane, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD.
2329 afișări
Imaginea articolului Un poliţist local a accidentat grav două femei în Parcul IOR. Victimele au ajuns la spital. Una dintre ele a fost operată

Un poliţist local ar fi accidentat grav două femei în Parcul IOR

UPDATE 16:05 Fratele uneia dintre femeile accidentate spune că accidentul a fost unul violent, iar victima lovită mai grav a avut nevoie de operaţie.

Acesta spune că sora sa a fost operată la un picior. „Are toate degetele rupte, osul tălpii zdrobit. A avut nevoie de mai multe tije introduse, pentru ca osul să se poată reface”, declară Micu Doru Valentin, pentru MEDIAFAX.  

UPDATE 15:25 Inspectoratul de Poliţiei al Capitalei precizează că ambele femei au fost transportate la spita

„La 30 august 2021, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe o alee pietonală a unui parc din sectorul 3, două persoane au fost accidentate de către un vehicul electric. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, precum şi ai Brigăzii Rutiere.
Conducătorul vehiculului electric, un bărbat, angajat al Poliţiei Locale Sector 3, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Cele două persoane, de 46 şi respectiv 33 de ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie (având în vedere că accidentul nu s-a produs pe un drum public) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru MEDIAFAX.

---------

Omul legii conducea o maşinuţă electrică asemănătoare celor folosite la golf, mijloace locomotorii cu care au fost dotaţi poliţiştii locali şi care îi ajută să patruleze prin parcurile bucureştene, când a lovit cele două persoane.

„Eu şi prietena mea eram chiar lângă locul accidentului în parc, cu copiii. Am auzit un sunet puternic şi apoi un ţipăt de durere. O maşină mica de poliţie, care patrula prin parc, a lovit violent două doamne pe care, din cauza impactului, le-a proiectat de pe aleea principal pe zona de gazon la aproximativ 5 metri.

Una din doamne avea glezna zdrobită şi sângera (cred că a trecut cu maşina peste glezna ei), iar cealaltă doamnă care era întinsă la pământ, a fost izbită de un copac cu capul, pentru că avea o contuzie şi sângera şi mi-a comunicat asta în timpul în care eu am stat cu ea până la venirea ambulanţei. Nu simţea şoldul şi avea dureri cumplite, de mai avea puţin şi leşina. Am încercat să o ţin trează şi nemişcată până la venirea echipajelor.

A fost luată în circa 20 de minute de la sol (din punctul meu de vedere extrem de greu, pentru că prezenta problem la coloana vertebrală). A fost transportată de echipaj SMURD şi pe targă îi umflau o saltea gonflabilă, pe semne că existau problem la coloană. Era plină de echipamente medicale pe ea… Sper să se facă ambele bine şi să aibă o viaţă normal. Momente cumplite… Sănătate!”, scrie o persoană, pe contul său de Facebook.

Prietena acesteia confirmă versiunea şi oferă detalii suplimentare. ”A fost cumplit. Poze nu am putut face de durere în suflet pentru acele doamne. Una cred că avea glezna zdrobită. Oricum, ceva extrem de grav la picior, iar cealaltă doamnă ceva foarte grav la coloană şi o contuzie la cap – probabil lovitură de un copac în cădere. Sunt încă în stare de şoc. Copiii erau speriaţi în parc. Este cumplit ce s-a întâmplat. Ar trebui intezise, măcar pe timp de zi, acele maşinuţe. Sau nu la ore de vârf, când parcul este plin de copii”.

Incidentul nu pare să fie unul singular. Un alt cetăţean a comentat la postare, semn că maşinuţele care patrulează prin parcuri reprezintă un pericol public: ”Acum o săptămână, era să dea peste un copil cu bicicleta când ieşea din acelaşi parc”.

Punctul de vedere al Poliţiei Locale Sector 3 nu ne-a parvenit, dar îl vom publica de îndată ce îl vom primi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici