Un poliţist local în vârstă de 44 de ani, din Galaţj, a murit din cauza coronavirusului

  • Un poliţist local, în vârstă de 44 de ani, din Galaţi, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, infectat cu SARS-CoV-2.
  • Acesta fusese confirmat în 15 octombrie, după ce, din 10 octombrie, se izolase pentru că avea simptome ale bolii, însă nu a mers la spital.
3318 afișări
Imaginea articolului Un poliţist local în vârstă de 44 de ani, din Galaţj, a murit din cauza coronavirusului

Un poliţist local în vârstă de 44 de ani, din Galaţj, a murit din cauza coronavirusului

Poliţistul local din Galaţi, în vârstă de 44 ani, a fost confirmat cu COVID-19 în 15 octombrie.

El se afla în izolare la domiciliu pe 10 octombrie, când a început să aibă primele simptome şi nu a mers la spital, deşi, în ultimele zile, se simţea tot mai rău.

„Conducerea Poliţiei Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul. Au fost izolaţi toţi poliţiştii locali care au fost contacţi direcţi şi s-a dispus dezinfecţie generală în secţia unde lucra şi în toate autospecialele de serviciu", a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţistul local care a murit din cauza COVID-19 nu era cunoscut cu boli cronice. El era căsătorit şi avea un copil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici