Un poliţist şi un şofer, loviţi cu bâta de un tânăr nervos

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Piteşti a lovit, luni, cu o bâtă, un şofer căruia i-a spart şi maşina, iar în momentul în care poliţiştii au intervenit, acelaşi tânăr a lovit cu bâta şi pe unul dintre oamenii legii, care a ajuns la spital.

37 afișări
Imaginea articolului Un poliţist şi un şofer, loviţi cu bâta de un tânăr nervos

Un poliţist şi un şofer, loviţi cu bâta de un tânăr nervos

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cinci poliţişti l-au imobilizat pe Andrei Stănişteanu după ce acesta a atacat un şofer, căruia i-a spart şi maşina, din motive deocamdată necunoscute.

"Eram în maşină, iar la un moment dat, am vrut să întorc autoturismul, m-am trezit cu acest băiat care m-a înjurat şi m-a lovit cu pumnii şi cu picioarele şi m-a strâns de gât. A spart geamul cu pumnul, iar apoi a fugit în scara unui bloc. Am sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii de la Secţia 1.", a declarat Florin Vasile, şoferul agresat.

Poliţiştii l-au urmărit pe tânăr, iar la un moment dat, acesta a lovit cu bâta un poliţist, moment în care a fost imobilizat cu ajutorul unui spray paralizant.

Poliţistul lovit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş pentru îngrijiri şi investigaţii, dar nu a rămas internat.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Cercetările continuă în acest caz pentru a se constata dacă starea de agitaţie a tânărului a fost provocată de consumul de droguri sau de afecţiuni psihice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici