Un poştaş din Prahova a fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat geanta cu banii de pensii. Suma pe care o avea asupra sa

Un poştaş din Prahova a alertat poliţiştii după ce doi bărbaţi necunoscuţi l-ar fi tâlhărit şi i-ar fi furat geanta în care se aflau banii de pensii, aproximativ 40.000 de lei. Poliţiştii fac acum verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1142 afișări
Imaginea articolului Un poştaş din Prahova a fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat geanta cu banii de pensii. Suma pe care o avea asupra sa

Un poştaş din Prahova a fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat geanta cu banii de pensii. Suma pe care o avea asupra sa

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, pentru MEDIAFAX, că joi după amiază oamenii legii au fost sesizaţi că, pe raza localităţii Ariceştii-Rahtivani, două persoane necunoscute ar fi furat, folosindu-se de violenţă, geanta unui poştaş, cu bani şi documente.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, a transmis IPJ Prahova.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poştaşul ar fi spus că în geantă avea 40.000 de lei.

Acesta mergea cu maşina personală, când doi bărbaţi i-au făcut semn să oprească. Poştaşul ar fi fost lovit cu un pumn în faţă de unul dintre indivizi, iar celălalt ar fi deschis portiera şi ar fi luat geanta, au precizat sursele citate.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici