Un profesor evaluator din sectorul 6 a fost depistat cu Covid-19

  • Un profesor evaluator a fost depistat cu coronavirus
  • Cornelia Stavri, vicepreşedinte Federaţia Sindicatelor Libere, cere ca toţi profesorii şi elevii să fie testaţi
  • Temperatura nu este un indicator relevant, poţi să fii asimptomatic, spune Cornelia Stavri
  • Nu sunt suficienţi supraveghetori pentru examenele naţionale
1109 afișări
Imaginea articolului Un profesor evaluator din sectorul 6 a fost depistat cu Covid-19

Un profesor evaluator din sectorul 6 a fost depistat cu Covid-19

Un profesor din sectorul 6 care s-a înscris în Comisia de Evaluare a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cornelia Stavri care este vicepreşedinte al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ spune că ar trebui stabilite alte reguli de intrare la examenele naţionale pentru că temperatura nu este un criteriu potrivit. Poţi să ai temperatura ridicată din cauza emoţiilor sau poate fi vorba despre o banală răceală. 
 
Cornelia Stavri, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ:
 
”În Bucureşti o colegă care s-a înscris în Comisia de Evaluare a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Noi ca federaţie am solicitat ca şi cadrele didactice şi elevii să fie testaţi, nu doar să li se ia temperatura înainte de a intra la examene, iata că sunt surprize, nu ştim ce ne aşteaptă. Întrebarea mea este câţi profesori ar putea fi? 06.05 + 06.07 Şi câţi elevi ar putea fi pentru că să nu uităm că temperatura nu reprezintă un indicator relevant pentru a spune că este pozitiv sau negativ. Ai putea fi asimptomatic şi atunci nu este relevantă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici