Un român a bătut recordul mondial la Telegrafie Viteză

Echipa naţională a României a obţinut rezultate remarcabile la Campionatele Mondiale de Telegrafie Viteză, desfăşurate în perioada 09-13 septembrie, în localitatea Primorsko (sudul Bulgariei).

298 afișări
Imaginea articolului Un român a bătut recordul mondial la Telegrafie Viteză

Un român a bătut recordul mondial la Telegrafie Viteză

Sportivii români au cucerit un număr de 5 medalii de aur, 9 de argint şi 11 de bronz la probele individuale, precum şi clasarea pe locul 2 la competiţia pe echipe, după Belarus şi înaintea Ungariei şi Rusiei.

𝐒𝐜𝐮𝐭𝐚𝐫𝐮 𝐈𝐚𝐧𝐢𝐬 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 a realizat şi un record mondial absolut, realizând 306.273 puncte la RUFZ, devenind astfel primul radioamator din lume care obţine în competiţie peste 300.000 puncte şi trece peste viteza de 1000 semne/minut.

Reprezentativa României a aliniat următorul lot de 14 sportivi:

Găboroi Alesia - CSM Iaşi
Cojocaru Gabriela Veronica - CS Ceahlăul Piatra Neamţ
Scutaru Ianis Alexandru - CS Ceahlăul Piatra Neamţ
Oglagi Matei Andrei - CS Ceahlăul Piatra Neamţ
Stănică Melissa - CSM Iaşi
Rusu-Feraru Theodor - CS Ceahlăul Piatra Neamţ
Nenişcu Miruna - CSTA Suceava
Mancaş Alexandru - CSTA Suceava
Rotaru Andrei Bogdan - CSTA Suceava
Cojocaru Constantin Lucian - CS Ceahlăul Piatra Neamţ
Ivan Gabriela - CSM Iaşi
Piţigoi Ionuţ - CS Petrolul Ploieşti
Mancaş Ştefan - CSTA Suceava
Costache Mihai - CSM Iaşi
Antrenori - Paisa Gheorghe şi Ivan Gabriela

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici