Un român a murit într-o avalanşă în Italia, după ce s-a întors în munţi pentru a-şi salva câinii

Un român a fost ucis de o avalanşă în Italia, după ce s-a întors în munţi pentru a-şi salva câinii.

888 afișări
Imaginea articolului Un român a murit într-o avalanşă în Italia, după ce s-a întors în munţi pentru a-şi salva câinii

FOTO Twitter

Michele Buga, în vârstă de 60 de ani, originar din România, a vrut să urce în munţi pentru a-şi recupera cei doi câini husky, dar în timp ce îi căuta a fost luat de o avalanşă şi a murit. El se întorsese în munţi pentru a-şi recupera cei doi câini, care fuseseră prinşi într-un viscol în munţii din Alta Valle Spluga şi fuseseră lăsaţi la mare altitudine.

S-a întâmplat în provincia Sondrio, la o altitudine de aproximativ 2000 de metri.

Sâmbăta trecută, bărbatul a cerut ajutor după ce, în timpul unei drumeţii cu cei doi husky, a fost surprins de vremea rea şi s-a rătăcit. Apoi, în toiul nopţii dintre sâmbătă şi duminică, bărbatul a reuşit să le comunice salvatorilor că este în siguranţă.

Între timp, salvatorii au găsit urmele câinilor, dar nu au reuşit să-i coboare în sat.

Michele a vrut să se întoarcă în munţi pentru a da de urma animalelor şi a le aduce înapoi la Ballabio (Lecco), dar în timpul căutărilor a fost luat de o avalanşă şi a murit.

Victima locuia de mult timp în satul din Valsassina, în provincia Lecco.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici