Un român a rămas fără maşina Tesla de 286.800 de lei în Iaşi. Reacţia şoferului

Un român a rămas în Iaşi fără o maşină Tesla de 286.800 de lei după ce poliţiştii au descoperit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

36912 afișări
Imaginea articolului Un român a rămas fără maşina Tesla de 286.800 de lei în Iaşi. Reacţia şoferului

Un român a rămas fără maşina Tesla de 286.800 de lei în Iaşi

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca TESLA, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iaşi au observat, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparţine  unui prieten şi nu ştia că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, maşina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.” a anunţat Poliţia de Frontieră. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici