Un român de 19 ani a decedat în urma unui accident dramatic în Italia. FOTO

Un tânăr originar din România, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident rutier care s-a produs în zona oraşului Caravate din provincia italiană Varese, informează site-ul de ştiri malpensa24.it.

3274 afișări
Imaginea articolului Un român de 19 ani a decedat în urma unui accident dramatic în Italia. FOTO

Un român de 19 ani a decedat în urma unui accident rutier în Italia. Sursa: www.malpensa24.it

Două autoturisme s-au ciocnit sâmbătă pe o şosea care face legătura între localităţile Caravate şi Gemonio, iar maşina în care se afla românul s-a răsturnat de mai multe ori.

Tânărul a murit aproape instantaneu în urma impactului, iar eforturile echipelor de urgenţă de a îl resuscita au rămas fără niciun rezultat.

Românul era pasionat de fotbal şi juca ca portar la o echipă locală. Şoferul celeilalte maşini, un bărbat de 47 de ani, a fost transportat la spital în urma rănilor suferinte, însă viaţa acestuia nu este în pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

CITEŞTE ŞI: „Dezbaterea” mult aşteptată Dăncilă-Iohannis e aici! 

Taguri:
italia,
accident,
români

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici