Un român, felicitat de Barack Obama. Vezi discursul ţinut de preşedintele american în faţa steagului României - VIDEO

Constănţeanul Ionuţ Cristea, primul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă Americane, din Connecticut, a fost felicitat de preşedintele SUA Barack Obama, scrie cotidianul local The Day. De asemenea, Cristea este unul dintre cei doar doi absolvenţi străini din acest an ai Academiei.

405 afișări
Imaginea articolului Un român, felicitat de Barack Obama. Vezi discursul ţinut de preşedintele american în faţa steagului României - VIDEO

Un român, felicitat de Barack Obama. Vezi discursul ţinut de preşedintele american în faţa steagului României - VIDEO (Imagine: www.gandul.info)

Obama, care în timpul discursului s-a aşezat chiar în faţa drapelului României, i-a lăudat pe cadeţi pentru că au ales să-şi dedice viaţa serviciului militar şi le-a spus că intră într-o lume foarte periculoasă, unde e nevoie mai mult ca oricând de Garda de Coastă.

Preşedintele a declarat că nu vrea să discute despre politică, aşa cum au făcut predecesorii săi, care s-au folosit de speech-ul de absolvire pentru a anunţa noile măsuri pe care urmau să le ia. Obama s-a concentrat pe cei 228 de absolvenţi, printre care şi un român.

Citeşte mai multe despre românul felicitat de de Barack Obama pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici