Un sacou care ar fi al Elodiei Ghinescu, găsit într-o râpă din zona Râşnov

Mama Elodiei Ghinescu a fost chemată de anchetatori pentru a recunoaşte câteva obiecte găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov, femeia recunoscând un sacou şi un covoraş care ar fi aparţinut fiicei sale dispărute în urmă cu un an.

457 afișări
Imaginea articolului Un sacou care ar fi al Elodiei Ghinescu, găsit într-o râpă din zona Râşnov

Emilia Ghinescu, mama avocatei Elodia Ghinescu

Emilia Ghinescu, mama avocatei Elodia Ghinescu, a declarat, marţi, că a fost chemată la Poliţie, în cursul săptămânii trecute, pentru a recunoaşte mai multe obiecte găsite recent în zona unde se bănuieşte că ar fi fost ascuns trupul fiicei sale.

"Am fost chemaţi să recunoaştem mai multe obiecte, printre care şi un sacou. Avea şi Elodia unul la fel. Şi un covoraş ca al ei. Nu ştiu când au fost găsite pentru că nu ni s-a spus asta. Oricum sacoul era foarte murdar şi ros de animale, se vedea că era acolo de luni de zile", a spus mama Elodiei Ghinescu.

Obiectele găsite în râpă au fost duse de anchetatori la Bucureşti pentru expertiza ADN, pentru a se stabili exact dacă au aparţinut într-adevăr avocatei dispărute în august 2007.

Potrivit unor surse din Poliţie, Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost solicitat să efectueze expertizele criminalistice în cazul acestor obiecte găsite în râpa dintre Poiana Braşov şi Râşnov.

"Obiectele respective au ajuns, marţi, la Institutul de Criminalistică. Specialiştii criminalişti le vor analiza, iar datele vor fi puse la dispoziţia Parchetului, pentru continuarea cercetărilor în acest caz", au precizat sursele citate.

De asemenea, Emilia Ghinescu, care o reprezintă pe fiica sa în procesul de divorţ intentat de poliţistul Cristian Cioacă, soţul avocatei şi principalul suspect în cazul dispariţiei acesteia, a declarat că din apartamentul comun al soţilor au dispărut absolut toate obiectele Elodiei.

"Nu mai există nici un fir de aţă care să amintească de ea. Au dispărut toate lucrurile, de la farfurii şi linguri până la lucruri de mare valoare, din care unele aveau peste 100 de ani. Au dispărut şi cele cinci haine de blană, printre care una era a mea pe care i-o dădusem să o ducă la reparat, de o valoare foarte mare. Unde le-a dus, numai el ştie, pentru că nu a vrut să spună absolut nimic", a adăugat Emilia Ghinescu.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a anunţat, săptămâna trecută, că va analiza plângerea penală formulată de avocatul Elodiei Ghinescu împotriva poliţistului Cristian Cioacă pentru "furt între soţi", după ce toate bunurile Elodiei Ghinescu ar fi dispărut atât din locuinţa soţilor, cât şi din cabinetul de avocatură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici