Un sfert din localitatea Ovidiu a rămas fără apă din cauza hoţilor de fier vechi

Un sfert din localitatea constănţeană Ovidiu a rămas fără apă, timp de 24 de ore, din cauza hoţilor de fier vechi care au încercat să fure o bucată dintr-o conductă de alimentare.

45 afișări

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri mai multe persoane au încercat să fure o bucată dintr-o conductă de apă care alimentează o parte dintre abonaţii din Ovidiu.

Incidentul s-a produs la intrarea în localitate dinspre Constanţa, aproape de podul de cale ferată. În momentul în care au spart conducta şi au văzut că era sub presiune, hoţii au fugit de la faţa locului.

Echipele de intervenţie au mers să remedieze avaria, dar, deşi au încercat să facă lucrările de reparaţii sub presiune, acest lucru nu a fost posibil. Astfel, SC RAJA SA Constanţa a fost nevoită să oprească furnizarea apei potabile până joi, la ora 14.00, de această măsură fiind afectaţi aproape un sfert din consumatorii din localitatea Ovidiu.

"Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de lipsa apei potabile, dar aceştia trebuie să înţeleagă că societatea noastră nu are nicio vină, atât timp cât avaria a rezultat în urma acţiunilor unor persoane inconştiente", a declarat purtătorul de cuvânt al RAJA Constanţa, Irina Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici