Un şofer a fost reţinut după ce a lovit cu telefonul în faţă un poliţist

Un şofer din Craiova a fost reţinut după ce a lovit, miercuri seara, cu telefonul în faţă un poliţist care încerca să-l imobilizeze.

1082 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost reţinut după ce a lovit cu telefonul în faţă un poliţist

Un şofer a fost reţinut după ce a lovit cu telefonul în faţă un poliţist

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, doi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au încercat să oprească, miercuri seara, un şofer care a făcut o depăşire neregulamentară pe DN 65F - Centura de Nord a Craiovei.

Şoferul nu a oprit la semnal, astfel că poliţiştii au pornit în urmărirea lui, reuşind blocarea în trafic a autoturismului.

În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul l-a lovit pe unul dintre ei cu telefonul în faţă.

Pentru prinderea şoferului au fost trase mai multe focuri de armă, în plan vertical.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici