Un şofer a găsit pe şosea o borsetă plină cu bani. Ce decizie a luat în privinţa sumei care aparţinea unui pensionar

  • Un şofer a găsit pe şosea o borsetă plină cu bani
  • Acesta a dus-o la Poliţia oraşului Bumbeşti Jiu din judeţul Gorj.
  • Banii aparţineau unui bărbat de 73 de ani care şi-a recuperat borseta cu ajutorul poliţiştilor.
891 afișări
Imaginea articolului Un şofer a găsit pe şosea o borsetă plină cu bani. Ce decizie a luat în privinţa sumei care aparţinea unui pensionar

Un şofer a găsit pe şosea o borsetă plină cu bani. Ce decizie a luat în privinţa sumei care aparţinea unui pensionar

Şoferul, un bărbat de 52 de ani din judeţul Mureş, se afla miercuri, la volanul unui autoturism, pe Drumul Naţional 66, în momentul în care a observat că pe carosabil se afla o borsetă. El a oprit maşina, a luat obiectul şi, după ce l-a verificat, a constatat că în interior se găseau 2.730 de lei. Bărbatul a mers la primul post de poliţie şi a predat borseta fiind felicitat de poliţişti.

„Poliţiştii au constatat că în geantă se afla suma de 2.730 de lei, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul borsetei cu bani, respectiv un bărbat, de 73 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu. Poliţiştii i-au restituit acestuia borseta împreună cu întreaga sumă de bani pierdută. Poliţiştii au apreciat gestul bărbatului care a dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic, iar proprietarul a salutat gestul acestuia”, au anunţat poliţiştii din Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
borseta,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici