Un şofer băut a provocat un accident grav în Prahova. Doi bebeluşi au ajuns la spital

Doi bebeluşi de 4 luni au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au fost răniţi cu maşina de un şofer băut care a intrat pe contrasens pentru a evita un tractor oprit, în Prahova.

369 afișări
Imaginea articolului Un şofer băut a provocat un accident grav în Prahova. Doi bebeluşi au ajuns la spital

Un şofer băut a accidentat doi bebeluşi de 4 luni, în Prahova

Accidentul s-a produs marţi seara pe DJ 101A, în localitatea Varniţa din Prahova.

Conform Poliţiei Prahova, un bărbat în vârstă de 25 de ani conducea pe sensul de mers Şirna către DN1A şi a observat târziu un tractor oprit pe marginea drumului.

Încercând să evite impactul, şoferul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o maşină ce venea din sens opus.

În urma impactului, doi bebeluşi de 4 luni din maşina lovită au ajuns la spital pentru investigaţii.

Bărbatul de 25 de ani a avut rezultat pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici