Un şofer bucureştean, împuşcat în picior de alt conducător auto

Un şofer bucureştean a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile, joi după-amiază, de către un alt conducător auto, după ce bărbaţii au avut un conflict în trafic, pe Calea Plevnei din Capitală.

30 afișări
Imaginea articolului Un şofer bucureştean, împuşcat în picior de alt conducător auto

Un şofer bucureştean, împuşcat în picior de alt conducător auto (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Bărbatul, care a tras cu arma, a declarat poliţiştilor că a acţionat în legitimă apărare, pentru că celălalt şofer îl atacase şi nu a avut cum să-l oprească pe agresor decât împuşcându-l.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că bărbatul rănit îi aruncase o cărămidă în geam celuilalt şofer, astfel că acesta a scos un pistol cu bile şi a tras spre agresor.

Persoana care a tras a mai spus că l-a împuşcat pe şofer în picior, în zona coapsei, pentru a-l opri din agresiune.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a-i acorda rănitului primul ajutor.

Poliţiştii bucureşteni au izolat zona şi le-au luat declaraţii celor doi bărbaţi implicaţi în conflict, după care i-au condus pe aceştia la secţie, pentru audieri.

Ciocan a precizat că anchetatorii urmează să stabilească contextul în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici