Un şofer, care a provocat un accident grav în centrul Bucureştiului, s-ar fi sinucis

Dragoş Birligea, şoferul care, sub influenţa drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis, vineri, în propria locuinţă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1911 afișări
Imaginea articolului Un şofer, care a provocat un accident grav în centrul Bucureştiului, s-ar fi sinucis

Un şofer, care a provocat un accident grav în centrul Bucureştiului, s-ar fi sinucis

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuinţa sa. Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri se deplasează la faţa locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Bîrligea a lăsat şi două plicuri.

Dragoş Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în maşină cu soţia sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a ameninţat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei.

Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici