Un şofer de 75 de ani, surprins de radar circulând cu 172 de km/h în localitate

Un şofer în vârstă de 75 de ani, din localitatea Văleni - Dâmboviţa, a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 172 de kilometri pe oră în localitate, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii rutieri în judeţul Dâmboviţa.

496 afișări
Imaginea articolului Un şofer de 75 de ani, surprins de radar circulând cu 172 de km/h în localitate

Un şofer de 75 de ani, surprins de radar circulând cu 172 de km/h în localitate (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, inspector Ioana Preda, bărbatul a fost surprins de radar pe DN 72 A, în localitatea Gheboieni, conducând cu 172 de kilometri pe oră. Ulterior, poliţiştii l-au oprit şi l-au identificat pe şofer în cadrul unei acţiuni în trafic desfăşurată în judeţul Dâmboviţa.

În urma incidentului, bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de trei luni şi a fost amendat cu 540 de lei.

Tot în cadrul aceleiaşi acţiuni, un alt şofer în vârstă de 60 de ani, din Târgovişte, a fost prins în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea permisul auto suspendat. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că este pentru a şaptea oară când bărbatul este surprins într-o asemenea situaţie.

Potrivit sursei citate, în aprilie 2009 acestuia i-a fost suspendat permisul auto pentru o depăşire neregulamentară pe linie continuă în municipiul Moreni, iar de atunci timp de un an a fost prins de şase ori conducând cu permisul suspendat, astfel că nu i s-a mai restituit niciodată permisul şi i s-au întocmit şase dosare penale.

În urma incidentului, bărbatului i s-a întocmit din nou dosar penal, fiind reţinut pe bază de ordonanţă. Bărbatul a fost prezentat Parchetului Judecătoriei Târgovişte care a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

În judeţul Dâmboviţa, în cadrul acţiunii desfăşurate în ultimele 24 de ore au fost reţinute 19 permise de conducere, dintre care patru pentru depăşirea limitei legale de viteză, 13 pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru diverse alte abateri, fiind constatate trei infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici