Un şofer de 76 de ani a fost bătut în trafic. Motivul agresorului: a condus prea încet

Un şofer de 76 de ani a fost urmărit în trafic, blocat şi bătut, pe o stradă din Hunedoara. Agresorul este un alt şofer, nervos fiindcă bărbatul de 76 de ani a condus prea încet.

1274 afișări
Imaginea articolului Un şofer de 76 de ani a fost bătut în trafic. Motivul agresorului: a condus prea încet

Captură video Borca Elena/ Facebook

Conform Poliţiei Hunedoara, un bărbat de 76 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de şoferul unui autoturism care mergea în spatele său, pe motiv că ar conduce prea încet.

După ce a parcat maşina, bărbatul de 76 de ani a coborât din maşină pentru a merge la nişte cunoştinţe, iar lângă autoturismul său a parcat şoferul autoturismului care l-a claxonat. Acesta a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în faţă, după care a lovit portiera stânga-faţă a autoturismului septuagenarului cu piciorul şi i-a rupt maneta ştergătoarelor, aşa cum reiese din înregistrarea video postată de nora vârstnicului pe Facebook.

Bărbatul de 76 de ani a fost dus la spital pentru consult, iar celălalt şofer, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi audiat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere, tânărul fiind reţinut preventiv, pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici