Un suspect de coronavirus în vârstă de 82 de ani a fugit din spital în pijama. Explicaţia bărbatului: Aşteptam de prea mult timp

  • Un bărbat în vârstă de 82 de ani din comuna Conceşti, judeţul Botoşani, suspect de COVID-19, a fugit, joi seara, de la spital în timpul efectuării evaluărilor medicale.
  • Acesta a fost găsit vineri în localitatea de domiciliu şi a spus că a plecat din spital pentru că aştepta de foarte mult timp.
488 afișări
Imaginea articolului Un suspect de coronavirus în vârstă de 82 de ani a fugit din spital în pijama. Explicaţia bărbatului: Aşteptam de prea mult timp

Sursa FOTO: Profimedia

Potrivit IPJ Botoşani, bărbatul de 82 de ani a fost transportat, joi seara, la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea internării, fiind suspect de COVID-19.

În timpul efectuării evaluărilor medicale, bărbatul a plecat din spital, chiar în pijama. Poliţiştii l-au dat în urmărire.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au găsit vineri pe bărbat în localitatea de domiciliu.

„Acesta a declarat faptul că a părăsit unitatea spitalicească, întrucât a aşteptat foarte mult timp pentru a i se efectua investigaţiile medicale”, au transmis poliţiştii din Botoşani.

Conform acestora, bărbatul a fost dus din nou la spital, în vederea internării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici