Un tâlhar care ataca femei, prins de poliţiştii bucureşteni

Poliţiştii bucureşteni au prins, marţi, un bărbat care tâlhărea persoane, pe stradă sau în scări de bloc, după ce timp de aproape o săptămână, acesta a atacat, zilnic, femei, pe raza sectorului 4 din Capitală.

25 afișări
Imaginea articolului Un tâlhar care ataca femei, prins de poliţiştii bucureşteni

Un tâlhar care ataca femei, prins de poliţiştii bucureşteni (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, Cristian D. (36 de ani) a fost reţinut pentru tâlhărie, anchetatorii urmând să stabilească exact câte victime a avut acesta.

El a fost identificat şi prins de poliţişti ai Secţiei 16, după ce, cinci zile la rând, a atacat cinci femei, le-a lovit cu pumnul în faţă şi le-a smuls lănţişoarele din aur de la gât.

Femeile, cu vârste cuprinse între 26 şi 66 de ani, au fost atacate atât pe stradă cât şi în scări de bloc, dimineaţa sau seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici