Un tânăr a dat foc uşii de la intrarea în Primăria Cluj-Napoca

  • Un tânăr a dat foc sâmbătă seara uşii de la intrarea în Primăria Cluj-Napoca.
  • Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut de poliţişti.
4408 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a dat foc uşii de la intrarea în Primăria Cluj-Napoca

Potrivit IPJ Cluj, sâmbătă seara, în jurul orei 20.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în primărie şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale.

La scurt timp după sesizare, bărbatul a fost depistat şi imobilizat de poliţişti în zona centrală a oraşului şi a fost dus la poliţie.

Tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Aghireşu, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici