Un tânăr a fost arestat după ce a folosit cardurile a două femei pe care le-a tâlhărit

Un tânăr de 20 de ani dintr-un sat din Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat rucsacul unei femei şi i-a folosit cardul bancar, efectuând tranzacţii frauduloase în valoare de 300 de lei. Anterior, el i-a furat altei femei o poşetă de pe umăr.

255 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost arestat după ce a folosit cardurile a două femei pe care le-a tâlhărit

Un tânăr a fost arestat după ce a folosit cardurile a două femei pe care le-a tâlhărit

„La data de 21 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale sprijiniţi de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au efectuat percheziţii la două imobile, în localitatea Chiscani. În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din satul Chiscani, bănuit că, în perioada 18.11.2023 - 16.12.2023, ar fi săvârşit două infracţiuni de tâlhărie calificată, o infracţiune de tentativă la tâlhărie calificată şi o infracţiune de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. În fapt, la data de 25 noiembrie a.c., tânărul, folosind forţa, i-ar fi sustras unei femei rucsacul de pe umăr, după care ar fi folosit un card bancar, efectuând tranzacţii frauduloase în valoare de 300 de lei. În mod similar, la data de 18 noiembrie a.c., acesta i-ar fi sustras altei femei o poşetă de pe umăr”, annunţă IPJ Brăila.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Vineri, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a bărbatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici