Un tânăr a fost înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete/ Suspectul a fost prins

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Craiova, a fost înjunghiat mortal, marţi dimineaţă, pe o stradă din oraş, autorul fiind un alt tânăr în vârstă de 20 ani, care este căutat de poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Suspectul a fost prins şi este audiat marţi seara.

1574 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete/ Suspectul a fost prins

Tânăr înjunghiat mortal pe stradă din cauza unei fete (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

UPDATE 20:58

Suspectul în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din Craiova, din cauza unei fete, a fost prins şi este audiat marţi seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul este un tânăr de 20 ani, de etnie romă.

Acesta este audiat, marţi seara.

Totodată, sunt audiaţi şi martori.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Crima s-a petrecut, marţi dimineaţă, pe Bulevardul Tineretului din Craiova. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, între cei doi tineri ar fi avut loc o altercaţie, pornită din cauza unei fete. La un moment dat, unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalalt cu un cuţit.

Victima a decedat, iar agresorul a fugit, fiind căutat şi acum de poliţie.

“Suspectul a fost identificat, dar se sustrage cercetărilor. Se fac verificări în continuare”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici