Un tânăr a furat moaştele Sfântului Ioan Gură de aur şi alte obiecte din aur şi bani

Un tânăr de 25 de ani este acuzat că a furat moaştele Sfântului Ioan Gură de aur din Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni, dar şi alte obiecte din aur şi bani.

2436 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a furat moaştele Sfântului Ioan Gură de aur şi alte obiecte din aur şi bani

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, două percheziţii în judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar penal de furt calificat.

Din date a reieşit că un bărbat în vârstă de 25 de ani ar fi pătruns în mai multe biserici din Bucureşti şi ar fi furat diferite bunuri care fac parte din patrimoniul cultural naţional.

Conform unor surse judiciare, tânărul a furat, pe 30 aprilie, de la Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni, moaştele Sfântului Ioan Gură de aur şi alte obiecte din aur şi bani din cutia milei.

În aceeaşi perioadă ar mai fi furat de la biserica Eroilor Martiri şi de la Cărămidarii de Sus bani din cutia milei şi alte obiecte.

Au fost găsite majoritatea, urmează a fi verificate şi evaluate bunurile.

Suspectul a fost dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici