Un tânăr căutat aproape 12 ore de jandarmii montani la Straja a apărut sănătos

Un bărbat dat dispărut de fratele său, în timp ce se aflau în staţiunea Straja, şi căutat timp de aproape 12 ore, a apărut, miercuri, după ce a reuşit să îşi încarce telefonul şi să îşi sune familia. Acesta este teafăr.

1705 afișări
Imaginea articolului Un tânăr căutat aproape 12 ore de jandarmii montani la Straja a apărut sănătos

Un tânăr căutat aproape 12 ore de jandarmii montani la Straja a apărut sănătos

Reprezentanţii Jandarmeriei Române au transmis, miercuri, că în ziua de Crăciun un bărbat a sunat la 112 şi a semnalat faptul că nu îşi mai găseşte fratele, cu care se afla în staţiunea Straja.

„Jandarmii aflaţi în serviciu la Postul de Jandarmi Montan Straja împreună cu membrii echipelor de intervenţie montană din zona Văii Jiului şi Haţeg (20 de jandarmi), precum şi 3 poliţişti şi 5 membri ai Salvamont Hunedoara au început acţiunea de căutare a persoanei dispărute în staţiune, în zona pârtiilor şi a cabanelor din staţiune. Persoana dispărută este un tânăr de 26 de ani din Lupeni şi a fost văzută ultima dată in jurul orei 16.00, pe camerele de supraveghere de la Cabana Edelweiss”, au spus reprezentanţii Jandarmeriei.

Condiţiile de căutare nefiind prielnice, deoarece în zonă vântul sufla cu putere, iar vizibilitatea era foarte scazută, la ora 04.40 a încetat acţiunea de căutare, aceasta fiind reluată miercuri dimineaţa, de către 16 jandarmi şi 14 salvamontişti, în echipe mixte.

Tânărul care s-a rătăcit a ajuns singur în comuna Şuşiţa, din judeţul Gorj, şi, după ce a reuşit să-şi încarce telefonul şi-a sunat familia.

Acesta este sănătos şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici