Un tânăr de 26 de ani din Iaşi a murit în urma infectării cu COVID-19. Bărbatul suferea de obezitate de gradul II şi diabet zaharat

  • Alte 9 decese înregistrate în rândul pacienţilor Covid-19
  • Bilanţul morţilor a ajuns la 780
  • Ultimele victime aveau vârste cuprinse între 26 şi 93 de ani
  • Pacientul de 26 de ani era din Iaşi şi a călătorit în Anglia. Bărbatul suferea de obezitate şi diabet zaharat
2595 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 26 de ani din Iaşi a murit în urma infectării cu COVID-19. Bărbatul suferea de obezitate de gradul II şi diabet zaharat

Un tânăr de 26 de ani din Iaşi a murit în urma infectării cu COVID-19. Bărbatul suferea de obezitate şi diabet zaharat

Nouă decese au fost raportate duminică dimineaţă, în urma infectării cu coronavirus. Autorităţile au transmis că este vorba de persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 93 de ani.
 
Cea mai tânără victimă este bărbatul de 26 de ani. Acesta se întorsese din Anglia şi suferea de obezitate de grad II, diabet zaharat pe care nu îl trata şi hipertensiune arterială.
 
Deces 779

Bărbat, 26 ani, judeţ Iaşi. Istoric de calatorie în Anglia.

Internat în data de 21.04.2020 în Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi, transfer în data de 22.04.2020 în Spitalul de Neurochirurgie.

Recoltat pentru COVID-19 în data de 22.04.2020.

Rezultat pozitiv în data de 22.04.2020.

Decedat în data de 02.05.2020.

Comorbidităţi: Obezitate gr II, Diabet zaharat netratat, HTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici