Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Capitală. Atacatorul nu a fost prins

Un tânăr de 29 de ani din Bucureşti a murit după ce a fost înjunghiat, sâmbătă seară, pe bulevardul Timişoara din sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

2668 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Capitală. Atacatorul nu a fost prins

Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Capitală (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul a încetat din viaţă la Spitalul Universitar, anchetatorii fiind în căutarea atacatorului, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

El fusese adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii sanitare, însă medicii nu l-au putut salva.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri şi de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit surselor citate, în jurul orelor 20.00, tânărul se plimba cu prietena lui şi ar fi intrat în conflict cu un bărbat.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că, în urma unui schimb de replici dintre prietenul ei şi respectivul bărbat, acesta din urmă ar fi scos cuţitul şi l-a lovit pe tânăr în torace.

Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului l-a transportat pe tânăr la Spitalul Universitar.

Reprezentanţii SMURD au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul a fost înjunghiat foarte aproape de zona inimii şi, pe drumul spre spital, a intrat în stop cardio-respirator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici