Un tânăr decedat şi 3 răniţi, într-un accident produs de un şofer începător, în Giurgiu

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi, într-un accident produs marţi seara în localitatea Comasca, judeţul Giurgiu.

146 afișări
Imaginea articolului Un tânăr decedat şi 3 răniţi, într-un accident produs de un şofer începător, în Giurgiu

Un tânăr decedat şi 3 răniţi, într-un accident produs de un şofer începător, în Giurgiu

Potrivit IPJ Giurgiu, accidentul a fost produs de şoferul unei maşini, un tânăr de 18 ani, din satul Braniştea, judeţul Giurgiu.

ISU Giurgiu susţine că şoferul a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Allţi trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani au fost răniţi.

Este vorba de o fată de 17 ani şi de un băiat de 19 ani, care au fost găsiţi inconştienţi şi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

De asemenea, o tânără în vârstă de 19 ani, conştientă, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost dusă la spital de un echipaj SMURD.

Poliţiştii fac în acest caz cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici