Un tânăr din Botoşani a fost înjunghiat de tatăl lui după un conflict spontan

Un adolescent în vârstă de 19 ani, din comuna Todireni, judeţul Botoşani, a fost înjunghiat de tatăl său, luni, în locuinţa celor doi, după un conflict spontan. Poliţiştii au deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1108 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Botoşani a fost înjunghiat de tatăl lui după un conflict spontan

Un tânăr din Botoşani a fost înjunghiat de tatăl lui după un conflict spontan

Incidentul s-a produs luni, într-o locuinţă din comuna Todireni, judeţul Botoşani. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD şi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Se efectuează cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc incidentul, în vederea luării măsurilor legale", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Surse judiciare au declarat că tânărul de 19 ani ar fi fost înţepat în zona piciorului de către tatăl său, pe fondul unui conflict spontan.

Victima a fost transportată la spital, iar agresorul este audiat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici