Un tânăr din Constanţa a murit după ce un copac a căzut peste el. Victima ar fi încercat să taie arborele cu drujba

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Constanţa a murit, duminică seară, după ce un copac pe care îl tăia a căzut peste el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2653 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Constanţa a murit după ce un copac a căzut peste el. Victima ar fi încercat să taie arborele cu drujba

Un tânăr din Constanţa a murit după ce un copac a căzut peste el. Victima ar fi încercat să taie arborele cu drujba (Imagine: Mihai Dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea”, accidentul s-a petrecut în zona IAS-ului din Hârşova, după intersecţia cu drumul ce duce către localitatea Ghindăreşti.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, pompierii reuşind să scoată tânărul de sub copac, în stare de inconştienţă. Cadrele medicale au încercat zeci de minute resuscitarea tânărului în vârstă de 29 de ani, dar în jurul orei 21.25 au trebuit să declare decesul acestuia.

De asemenea, la locul incidentului a fost trimis şi un utilaj din cadrul Primăriei pentru a îndepărta copacul care se prăbuşise pe carosabil şi împiedica circulaţia în zonă.

Lângă pomul prăbuşit a fost găsită o drujbă, primele indicii arătând că tânărul ar fi încercat să taie copacul, care s-a prăbuşit peste el.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici