Un tânăr din Curtea de Argeş s-a înecat într-un baraj, unde mersese la scăldat cu prietenii

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Curtea de Argeş s-a înecat, duminică după-amiază, într-un baraj aflat la câţiva kilometri de locuinţa sa. Tânărul a mers la scăldat alături de doi prieteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1518 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Curtea de Argeş s-a înecat într-un baraj, unde mersese la scăldat cu prietenii

Un tânăr din Curtea de Argeş s-a înecat într-un baraj, unde mersese la scăldat cu prietenii

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 21 de ani din Curtea de Argeş a ales să-şi petreacă după-amiaza zilei de duminică la scăldat, în barajul Zigoneni.

Aceleaşi surse susţin că tânărul a mers împreună cu alţi doi prieteni şi au intrat toţi trei în apă, deşi acesta nu ar fi ştiut să înoate.

La mal au mai ajuns doar doi.

Speriaţi, prietenii tânărului au sunat la 112, să cheme ajutoare. După aproximativ două ore de căutări, pompierii l-au găsit pe tânăr.

"La locul solicitării au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj cu o barcă pneumatică. Colegii mei au reuşit să îl găsească pe tânărul înecat şi să îl scoată la mal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtător de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

În cazul tânărului de 21 de ani a fost declarat decesul.

Autorităţile atrag atenţia tuturor cetăţenilor să nu intre în apă în locuri neautorizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici