Un tânăr din Gorj a murit strivit de tavanul unei case unde lucra

Un bărbat de 31 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, a murit, miercuri seara, după ce tavanul de beton al casei la care lucra s-a prăbuşit peste el. O anchetă a fost deschisă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1347 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Gorj a murit strivit de tavanul unei case unde lucra

Un tânăr din Gorj a murit strivit de tavanul unei case unde lucra / FOTO

Pompierii din cadrul ISU Gorj au intervenit, miercuri, pe strada Pieţii, din Târgu-Cărbuneşti, unde s-a prăbuşit tavanul unei case, după ce tânărul care lucra acolo ar fi demolat zidul de susţinere al clădirii.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o placă de beton, căzută peste o persoană de sex masculin, pe strada Pieţii, din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul şi pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de producerea tragediei.

Taguri:
mort,
tavan,
strivire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici