Un tânăr din Vaslui, care s-a întâlnit cu eleva care a murit de meningită, a ajuns la spital cu dureri de cap şi senzaţie de greaţă

A fost alertă la Vaslui, în timpul nopţii de joi spre vineri, după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a dus la spital acuzând dureri de cap şi senzaţie de greaţă, acestea spunând că zilele trecute s-a întâlnit cu fata care a murit de meningită.

1828 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Vaslui, care s-a întâlnit cu eleva care a murit de meningită, a ajuns la spital cu dureri de cap şi senzaţie de greaţă

Un tânăr din Vaslui, care s-a întâlnit cu eleva care a murit de meningită, la spital cu dureri de cap şi senzaţie de greaţă/ Diagnosticul dat de medici

Directorul Spitalului Judeţean Vaslui, Ana Smaranda Rinder, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul este internat la Boli Infecţioase, dar pare că are doar o viroză.

„Am sunat medicul de gardă de dimineaţă (vineri – n.r.), i-au fost făcute analize, nu se confirmă nicio meningită. Este o viroză, nu are meningită. Este internat la Secţia de Boli Infecţioase", a spus Rinder.

Tânărul le-a spus medicilor că zilele trecute s-a întâlnit cu fata de 15 ani, care a murit, marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde fusese adusă cu câteva ore mai înainte de la Spitalul Judeţean din Vaslui. Ea a fost transferată cu o Ambulanţă, după ce medicii din Vaslui au stabilit că era suspectă de meningită meningococică.

Medicii au confirmat prezenţa meningococului în urma examenelor de laborator, în sângele pacientei de 15 ani, dar nu pot spune dacă adolescenta avea şi meningită, pentru că nu i-au putut recolta, din cauza stării grave, lichid cefalo-rahidian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici