Un tânăr fără permis din Alba a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi doi răniţi

Un tânăr a murit miercuri, după ce s-a răsturnat în şanţ cu maşina pe care o conducea, fără să aibă permis, iar alţi doi pasageri, între care un copil de şapte ani, au fost răniţi. Accidentul s-a produs pe un drum comunal din judeţul Alba, transmite corespondentul MEDIAFAX.

895 afișări
Imaginea articolului Un tânăr fără permis din Alba a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi doi răniţi

Un tânăr fără permis din Alba a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi doi răniţi

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, medicii au încercat să-i salveze viaţa tânărului, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

”Bărbatul, din Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de pământ între localităţile Bucerdea Grânoasă si Pânca (DC 20), a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu un taluz de pământ după care s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat”, potrivit Poliţiei Alba.

De asemenea, potrivit sursei citate, un tânăr de 20 de ani si un copil de 7 ani, ambii din Bucerdea, pasageri în autoturism, au fost răniţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul care a condus maşina nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici