Un tânăr fără permis din Timiş a fost prins la volan de trei ori în aceeaşi noapte

Un tânăr de 28 de ani, care nu are permis de conducere, a fost prins de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică la volan pe străzile din Timişoara. Ultima dată, poliţiştii l-au urmărit 40 de kilometri, până când bărbatul s-a oprit cu maşina într-un gard.

1527 afișări
Imaginea articolului Un tânăr fără permis din Timiş a fost prins la volan de trei ori în aceeaşi noapte

Un tânăr fără permis din Timiş, a fost prins la volan de trei ori în aceeaşi noapte

Potrivit IPJ Timiş, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, pe o stradă din Timişoara poliţiştii au făcut semn unui şofer să oprească. Acesta însă a ignorat semnalele, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

După 40 de kilometri, în localitatea Denta, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a lovit un gard.

Reprezentanţii IPJ Timiş susţin că, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere şi că mai fusese prins, în aceeaşi noapte, încă de două ori de echipaje ale poliţiei.

„În urma verificării în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. În noaptea de 8 spre 9 a mai fost oprit de două ori. De fiecare dată s-a întocmit dosar penal”, a transmis Poliţia Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici