Un tânăr instituţionalizat într-un centru de plasament din Dorohoi a murit înecat în iazul Polonic

Un tânăr de 17 ani, instituţionalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a murit înecat în timp ce se scălda în iazul Polonic situat lângă municipiul Dorohoi, pompierii căutând mai bine de cini ore trupul adolescentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

248 afișări
Imaginea articolului Un tânăr instituţionalizat într-un centru de plasament din Dorohoi a murit înecat în iazul Polonic

Un tânăr instituţionalizat într-un centru de plasament din Dorohoi a murit înecat în iazul Polonic

Tânărul de 17 ani, instituiţionalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a mers duminică după-amiaza împreună cu alţi doi copii, să facă baie în iazul Polonic din Dorohoi şi la un moment dat a dispărut sub apă. Un bărbat aflat pe malul apei a sesizat autorităţile după ce a văzut că tânărul nu mai iese la mal.

Adolescentul a fost căutat de două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, unul de la Dorohoi şi altul de la Botoşani, cărora li s-au alăturat şi scafandrii de la Iaşi.

“Tânărul dispărut în apele iazului Polonic a fost găsit la cca 20 metri de mal, la o adâncime de peste trei metri. Căutările au durat mai bine de cinci ore” a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

În acest caz Inspectoartul de Poliţie Botoşani a început o anchetă, cazul fiind cercetat şi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici