Un tânăr suspectat că a înjunghiat un elev de 17 ani este căutat de poliţişti

Un tânăr din Botoşani este căutat de poliţişti după ce ar fi înjunghiat în abdomen un elev de 17 ani în apropierea unui parc din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

449 afișări
Imaginea articolului Un tânăr suspectat că a înjunghiat un elev de 17 ani este căutat de poliţişti

Un tânăr suspectat că a înjunghiat un elev de 17 ani în Botoşani este căutat de poliţişti

Poliţiştii din Botoşani caută un tânăr care ar fi înjunghiat, vineri, un elev de 17 ani în apropierea unui parc din oraş.

Elevul se plimba împreună cu doi prieteni şi, în timp ce se îndreptau spre casă, cei trei adolescenţi s-au intersectat cu un alt grup de tineri, aflaţi în stare de ebrietate.

Tinerii din cele două grupuri s-au certat şi, la un moment dat, unul dintre ei ar fi scos un cuţit şi l-ar fi înjunghiat pe elev.

Adolescentul de 17 ani a fost transporat de urgenţă la spitalul din Botoşani, unde a fost operat. Acum, starea tânărului este stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îl caută pe agresor.

„În acest caz a fost deschisă o anchetă, se fac cercetări pentru lovire. Aşteptăm concluziile medico-loegale. Tânărul a fost înţepat în abdomen, din fericire starea sa nu este gravă. Poliţiştii efectuează cercetări şi fac demersuri pentru identificarea autorului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici