Un timişoarean este în comă după ce a căzut de la etajul doi (Video)

Un timişorean în vârstă de 62 de ani a ajuns, joi, la spital, şi a intrat în comă, după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia.

22 afișări
Imaginea articolului Un timişoarean este în comă după ce a căzut de la etajul doi (Video)

Un timişoarean este în comă după ce a căzut de la etajul doi

Vecinii spun că bărbatul se afla împreună cu mama sa pe balcon, iar din motive necunoscute, uşa s-a închis şi cei doi au rămas blocaţi acolo.

Geamul de la baie este foarte aproape de balcon şi era întredeschis, astfel că bărbatul a încercat să intre în casă pe acolo, urcându-se pe balustradă. El s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, iar vecina care a văzut totul pe geam a chemat Ambulanţa.

Medicii sosiţi de urgenţă i-au acordat bărbatului primul ajutor şi l-au dus la Spitalul Judeţean Timişoara, timp în care pompierii au salvat-o pe mama bărbatului din balcon.

"Am fost solicitaţi de nişte vecini că o persoană se află blocată în balconul imobilului de la etajul doi. Noi am intervenit cu scara de împerechere şi am salvat bătrâna de 86 de ani care se afla într-o stare de şoc în balcon", a declarat Daniel Cărăuşu de la ISU Banat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici