Un TIR încărcat cu furaje a derapat în Vaslui, blocând traficul. Armata intervine pentru deblocare

Un TIR încărcat cu furaje a derapat vineri pe un drum judeţean din Vaslui, şi a ajuns de-a latul şoselei, traficul în zonă fiind blocat de patru ore şi jumătate, iar autorităţile vasluiene au solicitat sprijinul Armatei pentru deblocarea drumului.

159 afișări
Imaginea articolului Un TIR încărcat cu furaje a derapat în Vaslui, blocând traficul. Armata intervine pentru deblocare

Un TIR încărcat cu furaje a derapat în Vaslui, blocând traficul. Armata intervine pentru deblocare (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, autotrenul încărcat cu furaje a derapat din cauza zăpezii pe DJ 244E Huşi - Tătărăni, în timp ce urca prin pădurea de la ieşirea din municipiul Huşi.

Astfel, TIR-ul, care avea ca destinaţie o fermă din localitatea Tătărăni, a ajuns de-a latul şoselei, blocânf traficul în zonă.

"Într-o primă fază, s-a încercat deblocarea traficului cu un utilaj de deszăpezire, care să tracteze autotrenul, însă nu s-a reuşit acest lucru din cauza încărcăturii prea mari din autotren. În consecinţă, am solicitat sprijinul unităţii militare din Huşi, care a trimis în zonă două autospeciale pentru a repune TIR-ul pe poziţie normală pe şosea", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul-şef al ISU Vaslui, Neculai Olaru.

În urma blocării drumului judeţean respectiv, accesul în comuna Tătărăni se poate face, din municipiul Huşi, pe o rută ocolitoare de aproximativ 100 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici