Un tir s-a răsturnat pe DN1, în Alba

Traficul pe Drumul Naţional 1, blocat pe ambele sensuri, joi seară, între localităţile Miraslău şi Aiud, judeţul Alba, după ce un tir încărcat cu traverse de beton s-a răsturnat, a fost reluat pe un sens, autocamionul de mare tonaj urmând să fie tras de pe şosea cu un utilaj.

18 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Alba, Iulia Haţegan, a declarat, că traficul a fost reluat pe un sens, după ce tir-ul a fost tras pe o parte a şoselei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Haţegan a afirmat că la faţa locului va fi adus un utilaj pentru a trage tir-ul şi încărcătura care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Tir-ul încărcat cu traverse de beton s-a răsturnat, joi seară, pe Drumul Naţional 1, între localităţile Miraslău şi Aiud, judeţul Alba, după ce a derapat, în urma accidentului neexistând victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici