Un tren de persoane a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud

Un tren de persoane a deraiat, luni după-amiază, în zona satului Mogoşeni, comuna Nimigea, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Raluca Moldovan, fără a fi înregistrate victime în urma incidentului.

89 afișări
Imaginea articolului Un tren de persoane a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud

Un tren de persoane a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs în jurul orei 16.00, la intrarea în Gara Mogoşeni.

Drectorul general al CFR Călători, Alexandru Noapteş, a declarat pentru MEDIAFAX că nu este vorba despre o deraiere propriu-zisă a trenului, ci despre faptul că primul boghiu al locomotivei unui tren de persoane care venea de la Ilva Mică, pe direcţia Beclean, a sărit de pe şine.

Potrivit acestuia, o comisie de la CFR Călători va cerceta împrejurările în care s-a produs incidentul.

Călătorii vor fi conduşi pe jos până la cea mai apopiată gară, care se află la 200 de metri, de unde îi va prelua un alt tren.

Alexandru Noapteş a declarat pentru MEDIAFAX că nu este posibil ca pasagerii din trenul derait să fie preluaţi de un autocar "deoarece sunt foarte aproape de gară, la 200 de metri".

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, nu au existat victime în urma incidentului.

Tot în judeţul Bistriţa-Năsăud, un tren accelerat a deraiat, vineri, în dreptul localităţii Salva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici