Un tulcean a murit după ce a primit un pumn în faţă de la un vecin

Un tulcean a murit după ce a primit un pumn în faţă de la un vecin, apoi a căzut şi s-a lovit la cap, agresorul fiind reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, care vor propune miercuri instanţei arestarea lui preventivă.

309 afișări
Imaginea articolului Un tulcean a murit după ce a primit un pumn în faţă de la un vecin

Un tulcean a murit după ce a primit un pumn în faţă de la un vecin (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ionuţ Grecea a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, pentru lovituri cauzatoare de moarte, se arată într-uhn comunicat de miercuri al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii au stabilit că marţi seară, în jurul orei 19.30, pe fondul unui conflict spontan, Ionuţ Grecea i-a reproşat vecinului său S.H.A., în vârstă de 40 de ani, faptul că aceasta îi spune mamei sale că el vinde lucruri din locuinţa părintească.

Deranjat de faptul că vecinul său nu îi acordă atenţie deoarece era sub influenţa băuturilor alcoolice, Ionuţ Grecea s-a apropiat de acesta, care stătea de vorbă cu o vecină, l-a apucat cu mâna stângă de piept, iar cu pumnul drept l-a lovit în partea stângă a capului.

În urma loviturii, bărbatul a căzut şi s-a lovit la cap, intrând în stop cardiac. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut să îl ajute pe bărbat, constatând decesul.

Ionuţ Grecea va fi dus, miercuri, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici