Un turist s-a înecat într-un lac, după ce a căzut dintr-o barcă de pescuit

Un turist din Arad, în vârstă de 39 de ani, a murit înecat duminică, după ce a căzut dintr-o barcă de pescuit în apele lacului Isac, din judeţul Tulcea.

268 afișări
Imaginea articolului Un turist s-a înecat într-un lac, după ce a căzut dintr-o barcă de pescuit

Un turist s-a înecat într-un lac, după ce a căzut dintr-o barcă de pescuit

Potrivit IPJ Tulcea, duminică dimineaţa, poliţiştii din Murighiol au fost anunţaţi că mai multe persoane ar fi căzut în apele lacului Isac.

După verificări, poliţiştii au constatat că trei bărbaţi din judeţul Arad, în timp ce mergeau cu o ambarcatiune către o zonă de pescuit, aceasta s-ar fi înclinat, iar bărbaţii ar fi căzut în apă.

„În urma evenimentului a rezultat decesul unui turist, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Arad”, au declarat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Taguri:
turist,
înecat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici