Un urmărit capturat pe Aeroportul Otopeni a fugit profitând de neatenţia unui poliţist de fontieră

Un bărbat căutat pentru a-şi ispăşi o pedeapsă cu închisoarea a fost capturat, joi seara, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, vineri dimineaţa el urmând a fi predat autorităţilor din Deva, însă a profitat de neatenţia unui poliţist de frontieră şi a fugit, au informat surse oficiale.

345 afișări

Bărbatul vroia să părăsească România, joi, în jurul orei 18.00, el având bilet de avion către Viena. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta fusese condamnat la detenţie, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei de către Judecătoria din Deva.

Astfel, bărbatul a rămas în custodia poliţiei de frontieră până îl prelua o escortă a poliţiei hunedorene, aşteptată vineri.

Vineri dimineaţa, profitând de neatenţia unui poliţist, bărbatul a fugit. El nu fusese încătuşat, întrucât nu era "periculos".

La scurt timp, autorităţile au constatat dispariţia urmăritului şi au institutit filtre de căutare, inclusiv pe drumuri.

La Aeroportul Otopeni s-a deplasat o comisie de anchetă a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră care investighează neglijenţa din acest caz, urmând a lua măsurile legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici