FOTO  Un vagon cu 56 tone de benzină a luat foc în Prahova. Traficul feroviar este blocat

  • Un vagon - cisternă încărcat cu 56 tone de benzină a luat foc, joi dimineaţă, în Prahova.
  • Traficul feroviar este blocat între Buşteni şi Azuga.
  • Incendiul a fost anunţat la ora 04:34.
3052 afișări
Imaginea articolului Un vagon cu 56 tone de benzină a luat foc în Prahova. Traficul feroviar este blocat

Un vagon cu 56 tone de benzină a luat foc în Prahova

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la un vagon - cisternă, la ieşire din Buşteni către Azuga.

Vagonul este încărcat cu 56 tone de benzină. Acesta a fost decuplat de restul garniturii. Sunt în total 22 vagoane, 18 încărcate cu motorină şi 4 cu benzină.

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu.

Incendiul a fost observat de impegatul din gara Buşteni şi a fost anunţat la ora 04:34. Garnitura se îndrepta către localitatea Dârste, jud Braşov. 

Traficul feroviar între Buşteni şi Azuga este blocat. Linia a fost scoasă de sub tensiune şi, potrivit ISU Prahova, în urma verificărilor nu s-au constatat probleme la vagonul afectat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici