Un yacht a eşuat pe plaja Modern din Constanţa -VIDEO

Un yacht de mici dimensiuni care avea la bord doi cetăţeni germani a eşuat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea plajei Modern din Constanţa, după ce a ratat intrarea în portul turistic Tomis, cele două persoane fiind salvate de către poliţiştii de frontieră.

995 afișări
Imaginea articolului Un yacht a eşuat pe plaja Modern din Constanţa -VIDEO

Un yacht a eşuat pe plaja Modern din Constanţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti (ARSVOM) pe Mare, Dorel Onaca, yachtul "Con Valaria" a transmis un mesaj SOS în jurul orei 23.00, după ce, din cauza unei manevre greşite, a ratat intrarea în portul turistic Tomis din Constanţa şi a ajuns pe uscat, travers de plaja Modern, aflată în apropiere.

La faţa locului s-a deplasat nava Topaz a ARSVOM, împreună cu nave ale Poliţiei de Frontieră şi reprezentanţi ai Căpităniei Zonale Constanţa, dar operaţiunile de dezeşuare s-au desfăşurat cu dificultate din cauza adâncimii mici a apei din zona plajei Modern.

În cele din urmă, operaţiunile au reuşit, iar yachtul "Con Valaria" a fost dus şi ancorat în Portul Tomis. Operaţiunea de salvare s-a încheiat după miezul nopţii, după mai bine de o oră şi jumătate de intervenţie, cele două persoane de la bordul yacht-ului fiind în stare bună.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici