Video Unchiul fetei de 11 ani a fost prins de poliţişti

Unchiul fetei de 11 ani din Neamţ, Adrian Fasolă, a fost prins, luni, de poliţişti în comuna nemţeană Petricani, după ce a fost dat în urmărire generală, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

26 afișări

Adrian Fasolă a fost transportat la Bacău, urmând să fie dus la Curtea de Apel pentru confirmarea mandatului de arestare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, inspector Cătălina Bădeanu, Adrian Fasolă, care era dat în urmărire, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, a fost ridicat de poliţişti la ora 14.30, din atelierul de tâmplărie al unei cunoştinţe din localitatea Petricani.

Adrian Fasolă se adăpostise în acel atelier de aproximativ o săptămână.

"De când a început să fie căutat de Poliţie, el a dispărut de acasă şi s-a ascuns prin diverse comune, ajungând până la urmă în estul judeţului, la o distanţă mare de comuna de domiciliu, Piatra Şoimului", a spus Bădeanu.

Ea a precizat că localizarea lui Fasolă în Petricani a fost posibilă cu ajutorul SRI şi a fost realizată luni dimineaţă.

La prinderea urmăritului au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Neamţ, de la Poliţia Târgu Neamţ, Postul de Poliţie Petricani şi DPIR.

Fasolă a fost transportat la Bacău, unde va fi dus la Curtea de Apel pentru confirmarea mandatului de arestare.

Pe numele lui Fasolă a fost emis un mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de Curtea de Apel Bacău, care a admis recursul făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Neamţ împotriva deciziei judecătorilor din Neamţ de a-l cerceta pe Fasolă în stare de libertate.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti la începutul lunii iunie, după ce fata a povestit ce i s-a întâmplat, fiind dus, cu propunere de arestare preventivă, la Tribunalul Neamţ, unde magistraţii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate. Ulterior, tânărul a dispărut din localitate.

Fata a rămas însărcinată după ce ar fi fost violată, în urmă cu cinci luni, de unchiul său, în vârstă de 19 ani. Ea s-a plâns părinţilor că are dureri abdominale. Crezând că ar fi vorba despre o apendicită, părinţii fetei au mers la policlinică în vederea unui consult, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că fata este însărcinată în luna a patra. În aceste condiţii, fetiţa a relatat că a fost agresată sexual de unchiul său de 19 ani, în casa bunicii sale, şi că a fost ameninţată cu moartea în cazul în care va povesti cuiva ce i s-a întâmplat.

Florina, care a făcut, vineri, întrerupere de sarcină la Spitalul King’s College din Londra, va reveni în România la sfârşitul acestei săptămâni, pentru că, între timp, românca la care a fost găzduită vrea să-i ofere o mini-vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici