Unde mergi la plajă în septembrie

Pentru cei care nu şi-au permis până acum să-şi ia o vacanţă, septembrie vine cu oferte avantajoase nu doar pe litoralul românesc, la munte ori în staţiunile balneare, ci peste hotare. Mai precis, în ţări în care este în continuare cald şi bine, precum Grecia, Turcia şi Tunisia.

28 afișări
Imaginea articolului Unde mergi la plajă în septembrie

Unde mergi la plajă în septembrie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Preţurile au mai scăzut iar variantele de cazare cu mese incluse sau fără sunt atractive din punct de vedere financiar.

Astfel, un sejur de opt zile la un hotel de 3 stele din Hanioti, Grecia, în regim de demipensiune, costă 139 de euro de persoană sau 189 de euro, pentru cei care aleg un hotel în Kallithea, tot cu două mese asigurate zilnic. Cu 309 euro poţi sta şapte nopţi, la un hotel clasificat la 5 stele, din Paralia Katerini, ori cu 249 de euro de persoană dacă optezi pentru 4 stele, în aceeaşi staţiune, tot în regim de demipensiune. Preţurile, valabile pentru plecările din 11 septembrie, nu includ transportul dus-întors cu autocarul, care variază între 60 de euro (pentru plecările din Bucureşti) şi 80 de euro de persoană (pentru plecările din Bacău, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Focşani, Iaşi şi Tg. Mureş) şi nici asigurarea de sănătate.

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţă pentru septembrie pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici