Unde poţi să câştigi bani pe final de an. Se caută Moşi Crăciun, DJ şi casieri la supermarket

Românii pot să-şi găsească un job sezonier plătit cu cel mult 1.000 de lei pe lună, lucrând în supermarketuri, în tipografii sau ca ambalatori. Postul de DJ pare cel mai bine plătit, cu 450 de euro pentru o singură noapte.

22 afișări
Imaginea articolului Unde poţi să câştigi bani pe final de an. Se caută Moşi Crăciun, DJ şi casieri la supermarket

Unde poţi să câştigi bani pe final de an. Se caută Moşi Crăciun, DJ şi casieri la supermarket (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei care vor să-şi completeze veniturile au mai multe şanse acum, pe final de an, dacă sunt dispuşi să presteze munci care au căutare în perioada sărbătorilor de iarnă, de la DJ şi Moşi Crăciun la casieri, ambalatori, legători manuali şi motostivuitorişti. Salariile nu sunt foarte mari, pentru că în general nu se caută persoane calificate, dar sunt şi joburi din care se poate câştiga mai bine, spun angajatorii.


De exemplu, un post la mare căutare printre români este cel de Moş Crăciun, cu toate că salariul este confidenţial: în câteva zile, pentru un singur loc au aplicat peste o sută de persoane, a declarat Adela Râpeanu, expert comunicare în cadrul site-ului de recrutare myjob.ro.

Citeşte mai multe despre unde poţi să câştigi bani pe final de an pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici